Спецификации

Моќност

750 W

Нелепливи грил плочи, лесни за чистење

√  

Рачка отпорни на топлина и лесна за отворање

√  

Индикатор за вклучено и спремно за работа

√  

Автоматски термостат

√  

Можност за поставување во исправена положба

√  

Заштита од прегревање

√  

Top
Added to wishlist!