ЦЕДАЛКА J-3000

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет

500 ml

Moќност

30 W

Транспарентен пластичен сад за сокот

√  

Миење во машина за садови

√  

Вртење во две насоки

Top
Added to wishlist!