ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР 1350

СПОДЕЛИ

Спецификации

модел

60 cm

копче

ON/OFF

брзини

Вшмукување на воздухот

550 m3/h

мотор

Термичка заштита

120 °C 

Лед светло

Дијаметар на излез

120 mm 

димензии

ширина: 600 mm
должина: 450 mm – 470 mm
висина: 175 mm 

Моќност на мотор

2×135 W

Боја

Бела, црна и inox

Top
Added to wishlist!