ВГРАДЕН ШПОРЕТ 4 – J BLACK

СПОДЕЛИ

Спецификации

Независна рерна

√  

димензии

В/Ш/Д 59/59,5/55 cm

енергетска класа

A

волумен на рерна

65 L

8 позиции на контролна склопка на рерна

√  

контролно копче за рерната

√  

копче за термостат на рерната

√  

стаклена управувачка табла

√  

светло во рерната

√  

една решетка и длабока тава во рерната

√  

турбо вентилатор

√  

грејачи

горе-1200; доле-1100 W

грил грејач

1000 W

боја

црна

Независна стаклокерамичка плоча

√  

4 зони на греење

√  

големина на зоните

(2x145mm од 1200 W ) (2×180 mm од 1800 W)

Top
Added to wishlist!