Блендер BL9702X

СПОДЕЛИ

Спецификации

Моќност

800 W

1,75 L стаклен сад

1 нож од нерѓосувачки челик

2 брзини

Функција со пулс

функција за кршење мраз

Top
Added to wishlist!