ФЕН ЗА КОСА BY-508

СПОДЕЛИ

Спецификации

Патен фен

√  

Moќност

1200 W

DC мотор

√  

2 брзини и 2 температури на работа

√  

Преклопна рачка

√  

Закачалка

√  

Заштита од прегревање

√  

Концентратор на воздух

√  

Top
Added to wishlist!