THARESE FLOKËSH BY-508

Lorem ipsum is placeholder text commonly used in the graphic, print, and publishing industries for previewing layouts and visual mockups.

Опис

Lorem ipsum is placeholder text commonly used in the graphic, print, and publishing industries for previewing layouts and visual mockups.

Specifications

tharëse flokësh për udhëtime
fuqia

1200 W

DC motor
2 shpejtësi dhe 2 temperatura të funksionimit
Rosë e palosshme
Varëse
Mbrojtja nga mbinxehja
Përqendruesi i ajrit
Top

Kërko favoritelectronics.com