ФЕН ЗА КОСА BY-550

СПОДЕЛИ

Спецификации

Moќност

2200 W

DC мотор

√  

2 брзини и 3 температури на работа

Дифузер

√  

Копче за ладен воздух

√  

Закачалка

√  

Заштита од прегревање

√  

Професионален концентратор на воздух

√  

Заден филтер кој се отстранува

√  

Top
Added to wishlist!