СТАКЛО-КЕРАМИЧКИ САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ CC 500 SF

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии (В/Ш/Д)

85 cm/50 cm/60 cm

Стакло-керамичка плоча со 4 зони за готвење

2x145mm, 2x180mm

Волумен на рерна

50 L

управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки

турбо вентилатор

2 Длабоки тепсии за во рерна

Решетка во рерна

Светло во рерна

√  

Енергетска класа

A

Долен грејач

1100 W

Горен грејач

1200 W

Брз грејач

2000 W 

Боја на шпорет

сребрена

Боја на стакло на врата од рерна

црна

Top
Added to wishlist!