КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР CF 278N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

170/54/59.5 cm

бруто/нето волумен

170 L / нето 168 L

Потрошувачка на ел. енергија

257 kWh / год

Ниво на бучност

40 dB

Енергетска класа

F

Гас

P 600 A

боја

бела/сребрена

регулирачки ногарки

√ 

прилагодувачки стаклени полици

√ 

ладилник/замрзнувач нето волумен

184/84 L

изменливи врати

еден компресор

√ 

дел за млечни производи

фиксни рачки за врата

држач за јајца

фиксни полици на врата

комора за замрзнување

прилагодувачки полици на врата

комора за замрзнување со транспарентни фиоки

√ 

Top
Added to wishlist!