КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР CF 366

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

186/59,5/65 cm

бруто/нето волумен

348/336 L

ладилник/замрзнувач нето волумен

230/106 L

Енергетска класа

А+

Гас

Р 600 A

боја

бела/inox

изменливи врати

еден компресор

√ 

регулирачки ногарки

√ 

задни тркалца

√ 

дел за млечни производи

√ 

фиксни рачки за врата

√ 

држач за јајца

√ 

прилагодувачки стаклени полици

прилагодувачки полици на врата

√ 

комора за замрзнување со транспарентни фиоки

√ 

Потрошувачка на ел. енергија

306 kWh / год

Ниво на бучност

 41 dB

Top

Пребарувај favoritelectronics.com