Dishwasher F45 – Y1F X

Specifications

димензии

h/w/d 85/44,8/59,9

максимален капацитет

10 sets of dishes

програми

7

брз програм

30 min. on 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A++

класа на сушење

А

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

1, 2, 3….19h

еден циклус

3.8 L to 11 L water according to the program

траење на програма (ECO - програма)

198 min.

енергетска потрошувачка (ECO - програма)

0,73 KWh

енергетска потрошувачка (годишно)

211 KWH

заштита од поплава

√  

скриен греач

√  

заштита на греачот

√  

ДЕТСКА ЗАШТИТА

√  

метален филтер

√  

боја

white/grey

On/Off копче

√  

старт/PAUSE КОПЧЕ

√  

индикаторИ за ФУНКЦИЈАТА МИЕЊЕ

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ

√  

ИНДИКАТОР ЗА ЦИКЛУСОТ НА ПЕРЕЊЕ

√  

ИНДИКАТОР ЗА КРАЈ НА ПРОГРАМАТА

√  

ОПЦИИ ЗА EXTRA ХИГИЕНА, EXTRA ПЛАВЕЊЕ, EXTRA СУШЕЊЕ

√  

Top

Search favoritelectronics.com