Dishwasher E60 – A22

Specifications

димензии

w/h/d 85/59,8/59,8

максимален капацитет

13 sets of dishes

програми

7

трета полица

√ 

лед дисплеј

√ 

брз програм

30 min. on 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A ++

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

1, 2, 3…..24h

еден циклус

4,5 l to 9 l of water according to the program

траење на програма (ECO програма)

171min

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,91 KWh

енергетска потрошувачка (годишно)

270 KWh

заштита од поплава

заштита на греачот

√ 

боја

white/inox

скриен греач

√ 

метален филтер

√ 

On/Off копче

start/pause копче

индикатор за крај на програмата

√ 

индикатори за функцијата миење/сушење

√ 

индикатор за недостаток на сол

√ 

индикатор за недостаток на сјај

√ 

детска заштита

√ 

посебна опција за миење со таблети

√ 

опции за екстра хигиена; екстра плавење; екстра сушење

√ 

Top

Search favoritelectronics.com