Dishwasher F60 – Y1F

Specifications

димензии

w/h/d 85/59,8/59,8

максимален капацитет

12 sets of dishes

програми

7

брз програм

30 min. on 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A ++

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

1, 2, 3…..19h

еден циклус

9l to 12 l of water according to the program

траење на програма (ECO програма)

165 min

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,9 KWh

енергетска потрошувачка (годишно)

258 KWh

заштита од поплава

заштита на греачот

√ 

скриен греач

√ 

метален филтер

√ 

боја

white/inox

On/Off копче

start/pause копче

детска заштита

√ 

индикатор за крај на програмата

√ 

индикатори за функцијата миење/сушење

√ 

индикатор за недостаток на сол

√ 

индикатор за недостаток на сјај

√ 

опции за екстра хигиена; екстра плавење; екстра сушење

√ 

Top

Search favoritelectronics.com