Електрични самостоечки шпорети 50cm EC 540 WWFT

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии (VxШxД)

85x50x60

Зафатнина на рерната

55 L

Капак

Грејни плочи

2x145mm /2x180mm

Плоча

Емајлирана

Позиции на контролниот прекинувач

3

Решетка во рерна

Тава

Енергетска класа

A

Долен греач

1000 W

Горен греач

1000 W

Top
Added to wishlist!