ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ F 2451N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

144/54/60 cm

Волумен

210 L / нето 182 L

Енергетска класа

F

Гас

P600

боја

бела

изменлива врата

√ 

регулирачки ногарки

√ 

сад за мраз

√ 

фиоки за брзо замрзнување

транспарентни фиоки

√ 

Потрошувачка на ел. енергија

238 kWh / год

Ниво на бучност

41 dB

Top
Added to wishlist!