ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ F1005N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

84/48/56 cm

Волумен

бруто 64 L / нето 63 L

Енергетска класа

F

Гас

P600

боја

бела

изменлива врата

регулирачки ногарки

√ 

полица за мраз

√ 

фиоки за брзо замрзнување

транспарентни фиоки

√ 

Потрошувачка на ел. енергија

168 kWh / год

Ниво на бучавост

43 dB

Top
Added to wishlist!