КОМБИНИРАН САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ К 622 SF

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии: В/Ш/Д

85cm/60cm/60cm

димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д

33cm/45cm/43cm

капак на шпорет

√  

плоча со 2 горилници на гас + 2 рингли на струја

1 горилник од 75mm/ 1 горилник од 100 mm/ 1 рингла од 145mm/ 1 рингла од 180mm

волумен на рерна

65 L

управувачка табла

 6 склопки

6 позиции на контролни склопки

2 длабоки тепсии

√  

решетка во рерна

√  

светилка во рерна

√  

енергетска класа

A

долен грејач

1100 W

горен грејач

1200 W

брз грејач

2000 W

боја на шпорет

сребрена

3Д сребрен панел

електричен кабел

Top
Added to wishlist!