КОМБИНИРАН САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ К 622 WWFT

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии: В/Ш/Д

85cm/60cm/60cm

димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д

33 cm/47cm/43 cm

капак на шпорет

√  

плоча со 2 горилници на гас + 2 рингли на струја

1 горилник од 75mm/ 1 горилник од 100 mm/ 1 рингла од 145mm/ 1 рингла од 180mm

волумен на рерна

72 L

управувачка табла

6 склопки

6 позиции на контролни склопки

1 длабока тепсија

√  

решетка во рерна

светилка во рерна

 

енергетска класа

A

долен грејач

1100 W

горен грејач

1200 W

брз грејач

2000 W

боја на шпорет

бела

3Д бел панел

електричен кабел

Top
Added to wishlist!