FAVORIT 12K SUPER INVERTER NORDIC

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (Btu/h;W)

3520

Капацитет на греење (Btu/h;W)

3810

Влезна Моќност: (W) Ладење

1450 W

Влезна Моќност: (W) Греење

1120 W

SEER за ладење (W/W)

6.6

Проток на воздух

<600 m3/h

Одвлажнување

1,2 L/h

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 39

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 48

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 52

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 63

Енергетска класа (ладење)

A ++

Енергетска класа (греење)

A +

Јонизатор

Работна температура за греење

ОД -20 ДО +24 С°

Работна температура за ладење

од +18 до +46 С°

Далечински управувач со дисплеј

Скриен дисплеј на внатрешна единица

Тип на гас

R 32

SCOP за греење (W/W)

4.0

Напојување

220-240V~50Hz/1P

Компресор

LG

Димензии на внатрешна единица (mm) WxHxD

822X281X190

Димензии на надворешна единица (mm) WxHxD

815X532X300

Нето тежина на внатрешна единица (kg)

8,10 KG

Нето тежина на надворешна единица (kg)

21,30 KG

Димензии на пакување за внатрешна единица (mm) WxHxD

885X355X260

Димензии на пакување за надворешна единица(mm)WxHxD

854X590X324

ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА

ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР

ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР

АВТО ВЕНТИЛАТОР

РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈАТА

ТАЈМЕР

Top
Added to wishlist!