FAVORIT 24K SUPER INVERTER NORDIC

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (Btu/h;W)

23000 / 6740

Капацитет на греење (Btu/h;W)

24000 / 7040

Влезна Моќност: (W) Ладење

2300 W

Влезна Моќност: (W) Греење

1800 W

SEER за ладење (W/W)

6.1

Проток на воздух

< 1050 M3/H

Одвлажнување

2,50 L/h

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 42

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 50

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 58

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 68

Енергетска класа (ладење)

A ++

Енергетска класа (греење)

A +

Јонизатор

Работна температура за греење

ОД -20 ДО +24 С°

Работна температура за ладење

од +18 до +46 С°

Далечински управувач со дисплеј

Скриен дисплеј на внатрешна единица

Тип на гас

R 32

SCOP за греење (W/W)

4.0

Напојување

220-240V~50Hz/1P

НАПОНСКИ ОПСЕГ

165~265

Димензии на внатрешна единица (mm) WxHxD

1053X323X226

Димензии на надворешна единица (mm) WxHxD

1009X638X364

Нето тежина на внатрешна единица (kg)

11,90 KG

Нето тежина на надворешна единица (kg)

38,70 KG

Димензии на пакување за внатрешна единица (mm) WxHxD

1116X381X280

Димензии на пакување за надворешна единица(mm)WxHxD

1035X682X415

ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА

ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР

ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР

АВТО ВЕНТИЛАТОР

РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈАТА

ТАЈМЕР

Top
Added to wishlist!