ИНКА АСПИРАТОР FAVORIT 3159

СПОДЕЛИ

Спецификации

модел

 60 см и 90 см

копче

 ON/OFF

брзини

 3

Моќ на вшмукување

 650 m3/h

мотор

 1

Халогени сијалици

 2x25W

Дијаметар на излез

120 мм

Димензии

ширина: 600 mm – 900 mm
должина: 475 мм
висина: max.800 mm – min. 627mm

Моќност на мотор

1×200 W

боја

inox

Top

Пребарувај favoritelectronics.com