АГОЛЕН АСПИРАТОР FAVORIT 3180 100CM

СПОДЕЛИ

Спецификации

модел

100 cm

брзини

5

Вшмукување на воздухот

800 m3/h

сијалици

3x50W

дијаметар на излез

120 mm со 120 mm конвертор

тајмер

индикатор за чистење

алуминиумски касетни филтри

N/RV систем

боја

inox

Top
Added to wishlist!