ДЕКОРАТИВЕН АСПИРАТОР FAVORIT 3522

СПОДЕЛИ

Спецификации

Модел

 60 cm и 90 cm

Контрола

 Eкран на допир

Брзини

 3

Вшмукување на воздухот

850 m3/h

Мотор

1

Халогени сијалици

 2x25W

Дијаметар на излез

 120mm

Димензии за 90 cm

ширина: 600mm – 900mm
должина: 475mm
висина: max. 975mm – min. 600mm

Моќност на мотор

1 x 210W

Боја

Црна (калено стакло)

Top
Added to wishlist!