СТАКЛО-КЕРАМИЧКИ САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ CC 600 SF

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии B/Ш/Д

85cm/60 cm/60 cm

димензии на внатрешност на рерна B/Ш/Д

33сm/45cm/43cm

стакло керамична плоча со 4 зони за готвење

2×145 mm, 2x180mm

3Д сив панел

волумен на рерна

65 L

управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки

√  

турбо вентилатор

√  

2 длабоки тепсии за рерна

√  

решетка во рерна

√  

светилка во рерна

√  

фиока под рерна

√  

енергетска класа

A

долен грејач

1100 W

горен грејач

1200 W

брз грејач

2000 W

боја на шпорет

сребрена

боја на стакло на врата

црна

Top
Added to wishlist!