СТАКЛО-КЕРАМИЧКИ САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ CC 600 WWF

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии: В/Ш/Д

85cm/60cm/60cm

димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д

33cm/45cm/43cm

стакло керамична плоча со 4 зони за готвење

2x145mm, 2x180mm

3Д бел панел

волумен на рерна

 65 L

управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки

√  

турбо вентилатор

√  

2 длабоки тепсии за рерна

решетка во рерна

√  

светилка во рерна

√  

фиока под рерна

√  

енергетска класа

A

долен грејач

1100 W

горен грејач

1200 W

брз грејач

2000 W

боја на шпорет

бела

боја на стакло на врата на рерна

бела

Top
Added to wishlist!