ЕЛЕКТРИЧЕН САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ EC 640 SF

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии: B/Ш/Д

85cm/60cm/60cm

димензии на внатрешност на рерна: B/Ш/Д

33cm/45cm/43cm

капак на шпорет

плоча со 4 рингли за готвење

1x145mm, 1x145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес

волумен на рерна

65 L

управувачка табла со

6 склопки

6 позиции на контролни склопки

√ 

2 длабока тепсија

решетка во рерна

√  

светилка во рерна

√  

енергетска класа

A

Вентилатор во рерна

√  

долен грејач

1100 W

горен грејач

1200 W

брз грејач

2000 W

боја на шпорет

сребрена

3Д сребрен панел

Top
Added to wishlist!