ЕЛЕКТРИЧЕН САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ EC 640 WWFT

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии: B/Ш/Д

85cm/60cm/60 cm

димензии на внатрешност на рерна: B/Ш/Д

33cm/47cm/43cm

капак на шпорет

плоча со 4 рингли за готвење

1x 145 mm,1x 145mm експрес,1x180mm,1x180mm експрес

волумен на рерна

72 L

управувачка табла со

6 склопки

6 позиции на контролни склопки

1 тепсија

√  

решетка во рерна

√  

светилка во рерна

√  

енергетска класа

A

долен грејач

1100 W

горен грејач

1200 W

Top
Added to wishlist!