ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ MSV 3000

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 81,5cm/44,80cm/54,8cm

максимален капацитет

10 сета садови

програми

6

температури

4

енергетска класа

A ++

класа на сушење

А

потрошувачка на вода на ECO програма

11 L вода

енергетска потрошувачка (зависно од програма)

0,71 – 1,33 KWh

внатрешно светло

√  

заштита на грејач

заштита од поплава

√  

детска заштита

√  

целосно вградна

√  

On/Off копче

√  

копче за селектирање на програмите

√  

копче за одложување на времето за миење

3, 6 и 9 часа

пола полнење

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ

√  

бучАВОСТ при работа

54 dB

брз програм

30 мин. / 40 °C

Top

Пребарувај favoritelectronics.com