ПРАВОСМУКАЛКА FVC 123

СПОДЕЛИ

Спецификации

2 пластични цевки

√  

Пластична четка за под

Електронски регулатор

копче за автоматско намотување на кабелот

√  

Индикатор за ниво на прав

Специјален дизајн за мала бучава

Текстилна или книжна кеса

Капацитет за прашина

 2,5l

Црево со можност за вртење од 360 степени

Голема рачка

Издувен сунѓераст филтер

Должина на кабел

4,5 m

Моќност

1600 W

Регулатор на сила

Боја

Сина/Црвена

Top
Added to wishlist!