ПРАВОСМУКАЛКА FVC 156

СПОДЕЛИ

Спецификации

1 метална телескопска цевка

√  

Пластична четка за под

 Електронски регулатор

копче за автоматско намотување на кабелот

√  

Индикатор за ниво на прав

√  

Специјален дизајн за мала бучава

√  

Текстилна или книжна кеса

√  

Капацитет за прашина

 2,0l

Црево со можност за вртење од 360 степени

Голема рачка

√  

Издувен HEPA филтер

√  

Должина на кабел

4,5 m

Моќност

2000 W

Боја

Црно/Црвена

Top
Added to wishlist!