ПРАВОСМУКАЛКА FVC 160

СПОДЕЛИ

Спецификации

Моќност

2000 W

Циклон систем на работа

√  

Хепа филтер

Регулација на јачината

Индикатор за нивото на прашина во садот

√  

Телескопска цевка

√  

Големина на садот

2 л.

Енергетска класа

 А

Бучавост

 81 dBA

Должина на кабел

4,5 m

Тежина

5,15кг.

Top
Added to wishlist!