ПРАВОСМУКАЛКА FVC 306

СПОДЕЛИ

Спецификации

1 метална телескопска цевка

√  

Пластична четка за под

 Електронски регулатор

копче за автоматско намотување на кабелот

√  

Индикатор за ниво на прав

Специјален дизајн за мала бучава

Текстилна или книжна кеса

√  

Капацитет за прашина

4,0l

Црево со можност за вртење од 360 степени

√  

Голема рачка

√  

Издувен HEPA филтер

√  

Должина на кабел

4,5 m

Моќност

2000 W

Регулатор на сила

√  

Боја

Бело/Сива и Сиво/Портокалова

Top
Added to wishlist!