КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 12000 BTU WI-FI

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (Btu/h;W)

3520(1000~4100)

Капацитет на греење (Btu/h;W)

3700(1000~4200)

Внатрешна сила- потрошувачка во: (W) Ладење

1130 W

Внатрешна сила- потрошувачка во: (W) Греење

1035 W

SEER за ладење (W/W)

6.1

Проток на воздух

< 550 m3/h

Одржување

1,2 L/h

WI-FI модул

Интегриран

Енергетска класа (ладење)

A ++

Енергетска класа (греење)

A +

Карбон филтер

Јонизатор

Работна температура за греење

од -15 до +30 С°

Работна температура за ладење

Од +15 до +53 С°

Далечински управувач со дисплеј

Дисплеј на внатрешна единица

Тип на гас

R 32

SCOP за греење (W/W)

4.0

Напојување

220-240V~50Hz/1P

Напонски опсег (V)

170~265

Димензии на внатрешна единица (mm) WxHxD

777x250x201

Димензии на надворешна единица (mm) WxHxD

777x498x290

Нето тежина на внатрешна единица (kg)

8,5 kg

Нето тежина на надворешна единица (kg)

25 kg

Димензии на пакување за внатрешна единица (mm) WxHxD

777x250x201

Димензии на пакување за надворешна единица(mm)WxHxD

803x600x325

Top

Пребарувај favoritelectronics.com