КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 12000BTU JD HB

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (kW)

3.5(0.8-4.1)

Капацитет на ладење (BTU)

11942

Капацитет на греење (kW)

3.8(1.0-4.2)

Капацитет на греење (BTU)

12966

SEER ладење

6.19

SCOP греење- просечно

4.03

SEER енергетска класа

A++

SCOP енергетска класа-просечно

A+

Тип на гас

R32

Проток на воздух

600

Филтер

Тајмер

LED Дисплеј

Надворешна / Внатрешна единица (ниво на бучност)(dB)

53/62

Внатрешна единица Нето тежина (kg)

8.5

Надворешна единица Нето тежина (kg)

22.5

Димензии(внатрешна)-нето

792*292*201

Димензии(надвoрешна)-нето

705*530*279

Амбиентална темп. -ладење

16~52℃

Амбиентална темп. -греење

-25~30℃

Top
Added to wishlist!