КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 18000BTU FF

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (kW)

5.1(1.3-5.3)

Капацитет на ладење (BTU)

17401

Капацитет на греење (kW)

5.4(1.3-5.5)

Капацитет на греење (BTU)

18424

SEER ладење

6.6

SCOP греење- просечно

4.1

SEER енергетска класа

A++

SCOP енергетска класа-просечно

A+

Тип на гас

R32

Проток на воздух

850

Надворешна / Внатрешна единица (ниво на бучност)(dB)

57/62

Внатрешна единица Нето тежина (kg)

11

Надворешна единица Нето тежина (kg)

25

Димензии(внатрешна)-нето

900×310×225

Димензии(надвoрешна)-нето

715*280*537

Амбиентална темп. -ладење

16~49℃

Амбиентална темп. -греење

-15~30℃

Top
Added to wishlist!