КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 18000BTU JD HB

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (kW)

5.3(1.3-5.9)

Капацитет на ладење (BTU)

18084

Капацитет на греење (kW)

5.6(1.3-6.0)

Капацитет на греење (BTU)

19107

SEER ладење

7

SCOP греење- просечно

4.19

SEER енергетска класа

A++

SCOP енергетска класа-просечно

A+

Тип на гас

R32

Проток на воздух

850

Надворешна / Внатрешна единица (ниво на бучност)(dB)

57/62

Внатрешна единица Нето тежина (kg)

11.5

Надворешна единица Нето тежина (kg)

28

Димензии(внатрешна)-нето

940*316*224

Димензии(надвoрешна)-нето

785*300*555

Амбиентална темп. -ладење

16~49℃

Амбиентална темп. -греење

-25~30℃

Top
Added to wishlist!