ФРИЖИДЕР БЕЗ КОМОРА L 1002N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

82,1/48/50 cm

Волумен

91/89 L

Енергетска класа

F

боја

бела

изменлива врата

√  

регулирачки ногарки

√  

фиксни рачки за врата

√  

Потрошувачка на ел. енергија

113 kWh / год

Ниво на бучност

43 dB

Top
Added to wishlist!