ФРИЖИДЕР БЕЗ КОМОРА L150

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

83,8/54/59,5 cm

Волумен

107/106 L

Енергетска класа

А

боја

бела

изменлива врата

√  

регулирачки ногарки

√  

фиксни рачки за врата

√  

Потрошувачка на ел. енергија

115 kWh / год

Ниво на бучност

41 dB

Гас

Р600

ладилник нето волумен

106 L

Top

Пребарувај favoritelectronics.com