ФРИЖИДЕР БЕЗ КОМОРА L2653N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

144/54/60 cm

Волумен

253/250 L

Енергетска класа

F

боја

бела/силвер

изменлива врата

√  

регулирачки ногарки

√  

фиксни рачки за врата

√  

Потрошувачка на ел. енергија

113 kWh / год

Ниво на бучност

43 dB

Гас

Р600

Top
Added to wishlist!