МИКРО БРАНОВА ПЕЧКА MW-20 S

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет

20 L

Јачина

700w

Регулација

 5 нивоа

Механичка регулација

Време на готвење

 35’

Одмрзнување

√  

Експресно готвење

√  

Дебелина на стаклото

25,5mm

Сигнал за крај

Боја

Сребрена

Димензии (В*Ш*Д)

25,82/43,95/34 cm

Нето/Бруто тежина

10,2/11,2 kg

Напон

230V/50HZ

Приклучок

VDE plug

Top
Added to wishlist!