Миксер со постоље HM9109

СПОДЕЛИ

Спецификации

Моќност

400 W

Ротирачки сад

3,4 L сад

5 брзини

Турбо функција

2 маталки за јајца

2 маталки за тесто

Top
Added to wishlist!