МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА MPI – 7104

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии В/Ш/Д

84,5 / 59,7 / 52,7 cm

Максимум вртежи во минута (rpm)

1000

Максимален капацитет

7 kg

Инвертер мотор (10г гаранција )

Дигитален лцд екран

Одложен старт

програми

15 

Електронски програматор

Копче за прилагодување на температурата на водата

Енергетска класа

А +++

Еко систем за заштеда на енергија

√ 

Заштита против протекување

√ 

заштита против пена

систем за автоматски баланс

Систем за детектирање грешка

Детско заклучување

отстранувачки горен капак

√ 

антиалергиски програм

√ 

Осетливо / рачно перење

потрошувачка на енергија

135Kwh/annum 

Потрошувачка на вода

 9900 L/annum

Ниво на бучава при перење

50 dB

Ниво на бучава при центрифугирање

72 dB

Брза програма

15 мин. на 30° 

регулација на вртежи

сензор за половично полнење

√ 

копче за предперење

Top

Пребарувај favoritelectronics.com