МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ MS 3000 inox

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 85/45/60

максимален капацитет

10 сета садови

6 програми

брз програм

30 min. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A++

класа на сушење

А

бучавост при работа

57 dB 

одложен старт

3ч, 6ч и 9ч

еден циклус

3,8 Л до 17,6 Л вода соодветно на програмата

траење на програма (ECO програма)

198 мин.

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,73 KWh

заштита од поплава

боја

inox

On/Off копче

start/pause копче

копче на вртење за селектирање на програмите

индикатори за функцијата миење/сушење

индикатор за недостаток на сол

индикатор за недостаток на сјај

Top

Пребарувај favoritelectronics.com