МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ MS 3000 inox

Specifications

димензии

В/Ш/Д 85/45/60

максимален капацитет

10 сета садови

6 програми

брз програм

30 min. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A++

класа на сушење

А

бучавост при работа

57 dB 

одложен старт

3ч, 6ч и 9ч

еден циклус

3,8 Л до 17,6 Л вода соодветно на програмата

траење на програма (ECO програма)

198 мин.

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,73 KWh

заштита од поплава

боја

inox

On/Off копче

start/pause копче

копче на вртење за селектирање на програмите

индикатори за функцијата миење/сушење

индикатор за недостаток на сол

индикатор за недостаток на сјај

Dishwasher MS 3000 inox

Specifications

димензии

h/w/d 85/45/60

максимален капацитет

10 sets of dishes

6 програми

брз програм

30 min. on 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A++

класа на сушење

А

бучавост при работа

57 dB 

одложен старт

3h, 6h и 9h

еден циклус

3.8 L to 17.6 L water according to the program

траење на програма (ECO програма)

198 min.

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,73 KWh

заштита од поплава

боја

inox

On/Off копче

start/pause копче

копче на вртење за селектирање на програмите

индикатори за функцијата миење/сушење

индикатор за недостаток на сол

индикатор за недостаток на сјај

МАШИНА ЗА ПРАЊЕ СУДОВА MS 3000 inox

Specifications

димензии

В/Ш/Д 85/45/60

максимален капацитет

10 комплета посуђа

6 програми

брз програм

30 min. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A++

класа на сушење

А

бучавост при работа

57 dB 

одложен старт

3ч, 6ч и 9ч

еден циклус

3,8 Л до 17,6 Л воде према програму

траење на програма (ECO програма)

198 мин.

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,73 KWh

заштита од поплава

боја

inox

On/Off копче

start/pause копче

копче на вртење за селектирање на програмите

индикатори за функцијата миење/сушење

индикатор за недостаток на сол

индикатор за недостаток на сјај

Enëlarëse MS 3000 inox

Specifications

димензии

85/45/60

максимален капацитет

10 grupe pjatash

6 програми
брз програм

30 min. në 40 °C

енергетска класа

A++

класа на сушење

А

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

3, 6, 9 orë

еден циклус

3.8 L deri 17.6 L ujë sipas programit

заштита од поплава
боја

inox

On/Off копче
start/pause копче
Top

Search favoritelectronics.com