МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ MS 5000

Specifications

димензии

В/Ш/Д 85/60/60

максимален капацитет

12 сета садови

5 програми

брз програм

30 мин. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A ++

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

3ч, 6ч и 9ч

еден циклус

 12 л до 12,7 л вода соодветно на програмата

траење на програма (ECO програма)

198 мин

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,87 KWh

заштита од поплава

боја

бела/сива

On/Off копче

start/pause копче

копче на вртење за селектирање на програмите

√ 

индикатори за за функцијата миење/сушење

√ 

индикатор за недостаток на сол

√ 

индикатор за недостаток на сјај

√ 

Dishwasher MS 5000

Specifications

димензии

w/h/d 85/60/60

максимален капацитет

12 sets of dishes

5 програми

брз програм

30 min. on 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A ++

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

3h, 6h и 9h

еден циклус

12 l to 12.7 l of water according to the program

траење на програма (ECO програма)

198 min

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,87 KWh

заштита од поплава

боја

white/gray

On/Off копче

start/pause копче

копче на вртење за селектирање на програмите

√ 

индикатори за за функцијата миење/сушење

√ 

индикатор за недостаток на сол

√ 

индикатор за недостаток на сјај

√ 

МАШИНА ЗА ПРАЊЕ СУДОВА MS 5000

Specifications

димензии

В/Ш/Д 85/60/60

максимален капацитет

12 комплета посуђа

5 програми

брз програм

30 мин. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

A ++

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

3ч, 6ч и 9ч

еден циклус

 12 л до 12,7 л воде према програму

траење на програма (ECO програма)

198 мин

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,87 KWh

заштита од поплава

боја

бела/сива

On/Off копче

start/pause копче

копче на вртење за селектирање на програмите

√ 

индикатори за за функцијата миење/сушење

√ 

Enëlarëse MS 5000

Specifications

димензии

85/60/60 L/GJ/GJ

максимален капацитет

12 grupe pjatash

брз програм

30 min. në 40 °C

енергетска класа

A ++

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

3, 6, 9 orë

еден циклус

12 l deri në 12.7 l ujë sipas programit

боја

e bardhë/gri

Top

Search favoritelectronics.com