СУШАРА L – 71 C

СПОДЕЛИ

Спецификации

Тип

Кондензациска

Капацитет

7kg

Запремнина на барабанот

100 литри

енергетска класа

B

ЛЕД ДИСПЛЕЈ

7 сегменти

Позиција на резервоарот за вода

Горе

Број на програми

15

Одложен старт

Индикатор за полн резервоар со вода

Индикатор за чистење на филтерот

Индикатор за чистење на кондензаторот

Сигнал за крај на сушењето

Сигнал за бришење на зададената програма

Програма за брзо сушење

Програма против гужвање

 √

Програма за сушење памук

Дополнително сушење на памук , Сушење памук без потреба за пеглање, Сушење памук со потреба за пеглање.

Програма за сушење синтетика

Сушење синтетика без потреба за пеглање,
Сушење синтетика со потреба за пеглање.

Бебешка програма

Останато

-SHIRTS 12’, EXPRESS 29’, REFRESH, SUSENJE NA 10’, 30’, 60’, JEANS, DELICATE
-ЗАКЛУЧУВАЊЕ ПОРАДИ ДЕЦА,
-ПРИКАЗ НА ПРЕОСТАНАТОТО ВРЕМЕ
-НИВО НА БУЧАВОСТ 65DB
-ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА: 504 KWH ГОДИШНО
-НАПОН 220-240V
-МОЌНОСТ: 2700W

Висина

 Min: 84.5 cm

Ширина

 59.6 cm

Длабочина

56.3 cm

Тежина

 35,2 кг

Боја

Бела

Top
Added to wishlist!