КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР NF 379N – NO FROST без диспанзер

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

186/60/65 cm

Систем No Frost

Контролен панел (внатрешен дисплеј)

√ 

дигитална контрола на ладилникот

дигитална контрола на замрзнувачот

СР индикатор за предупредување на грешка

Режим на супер ладење

Економичен режим

√ 

Држач за шишиња

√ 

бруто/нето волумен

341/324 L

ладилник/замрзнувач нето волумен

230/106 L

Енергетска класа

F

Гас

Р 600 A

боја

бела/inox

изменливи врати

√ 

еден компресор

√ 

регулирачки ногарки

задни тркалца

дел за млечни производи

фиксни рачки за врата

држач за јајца

√ 

прилагодувачки полици на врата

√ 

прилагодувачки стаклени полици

√ 

комора за замрзнување со транспарентни фиоки

√ 

Потрошувачка на ел. енергија

306 kWh / год

Ниво на бучност

41 dB

Top
Added to wishlist!