ПРЕСА ЗА КОСА И ФИГАРО BY-618

СПОДЕЛИ

Спецификации

Moќност

45 W

2 во 1 – исправува и витка коса

√  

PTC греач

√  

ON/OFF копче со индикатор

√  

Со 360 °С ротирачки кабел

√  

Рачка која се заклучува

√  

Керамички плочи

√  

мах. Температура 200 °С

√  

Брзо загревање

√  

Top
Added to wishlist!