ФРИЖИДЕР СО КОМОРА R 1001N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

82,1/48/50 cm

Волумен

бруто 91L / нето 88 L

ладилник/замрзнувач нето волумен

73/8 L

Енергетска класа

F

Гас

Р600

боја

бела

изменлива врата

√  

регулирачки ногарки

√  

фиксни рачки за врата

√  

држач за јајца

√  

фиксни полици на врата

√  

прилагодувачки стаклени полици

√  

Потрошувачка на ел. енергија

113 kWh / год

Ниво на бучавост

43 dB

Top
Added to wishlist!